Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι έχουμε στα χέρια μας το βιβλίο του Jacque Fresco "The best that money can't buy" στην Ελληνική του έκδοση με τον τίτλο «Ότι αξίζει δεν κοστίζει».
Η έκδοση του βιβλίου αποτέλεσε για την Πανγαία έναν από τους πολύ βασικούς στόχους της στα πλαίσια της ενημέρωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Στο βιβλίο αυτό ο Jacque Fresco παρουσιάζει τις πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις του για έναν κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, έναν κόσμο όπου η φτώχεια, οι στερήσεις, η πολιτική και ο πόλεμος μπορούν να βρεθούν για πάντα στο παρελθόν της ανθρώπινης ιστορίας.

Το βιβλίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όλους όσους θα ήθελαν όχι μόνο να μάθουν αλλά και να κατανοήσουν τι είναι η οικονομία των πόρων, η οποία αποτελεί το θεμέλιο του Venus Project. Mέσα σ’ αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία και καμπή του κόσμου μας, η πρόταση του Venus Project αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το βιβλίο με τον τίτλο «Ότι αξίζει δεν κοστίζει», κυκλοφορεί από την ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. και τις Εκδόσεις iWrite, για όλο το ελληνικό και κυπριακό αναγνωστικό κοινό.
Είναι διαθέσιμο μέσω αντικαταβολής (τηλεφωνικά 697 097 9292 ή το μήνυμά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Σε κάθε περίπτωση, κατά την παραγγελία σας απαιτούνται τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο παραλήπτη
  • Διεύθυνση αποστολής (οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, χώρα)
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας (σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα)

ISBN: 978-9609599-02-3

© Πανγαία TVP